#420party

No Posts Yet.

Search 420party →

Advertisement
9 months ago

Hero klise:hero hikayat BACA CAPTION UNTUK PENERANGAN P/s yang rentap aku lupa nak letak senapang kapak dia tu kalau korang nak tahu kita sebenarnya ada hero tokusatsu Malaysia iaitu #adiwiraadiperkasa Dan aku cuma ikut jejak langkah dia Dan menghasilkan hero tokusatsu Malaysia versi yang sangat klise Sebelum INI aku ada buat #silatx hero yang menggunakan kuasa seni bela diri Dan kuasa haiwan yang mendapat ilham Dari gaim Dan sekarang secara official aku memperkenalkan semula hero baru selepas silat x iaitu hero hikayat yang medapat ilham Dari ghost Sebelum INI ada post tapi ramai yang bersikap teruk aku delete balik. Mujur semangat aku tinggi aku sambung balik Setakat ini hanya ada 2 hero sahaja Hero hikayat kuasa kisah dongeng Dan Awira kuasa kisah benar Kalau AWIRA punya aku minat rentap boost form sebab ITU bentuk paling lawa aku buat bagi akulah...haha Mungkin ada hero jahat tak sure lagi Amacam Kalau korang minat mana. Kalau ada pihak yang berkecil hati atau ada form yang rasa salah aku mintak maaf ya... Huhuhuhu aku tak pasti sah ker kalau sekadar buat fanmade tanpa kuat keuntungan Dari segi duit seperti form chef wan,rentap,sudirman Dan sarjanhassan. Tak pasti aku Cuba research tapi aku harap jangan ada yang triggered Kenapa hikayat banyak form sebab dia karakter utama Kenapa awira ada 2 senjata sahaja sebab dia bukan karakter utama MAJULAH TOKUSATSU MALAYSIA Amacam sangat KLISE KAN Jangan Tanya kenapa aku buat sebab aku minat tokusatsu Dan aku suka bagi idea yang mengarut Kalau dah siap sikit aku post form diorang cuma nak pesan Jangan lupa follow @lukeislukeis AKU TAKKAN BUAT KOMIKNYA PLEASE BACA INI OK DAH TAMAT UNTUK HARI INI UNTUK YANG SETERUSNYA ESOKLAH YA ...HAHAHA MUNGKIN FINAL FORM SEKALI #herohikayat #awira #tokusatsumalaysia #tokusatsu

Share 1,376 33
1 month ago

Punya masalah dengan wajah kusam, berminyak, dan mulai terjadi penuaan ?? 😱😱 Anda sudah mencoba berbagai macam cara tapi tidak mendapatkan hasil yg maksimal ?? 😰 Bagaimana jika kondisi wajah Anda dapat diubah 180 derajat hanya dalam waktu singkat ??😍 . Memperkenalkan Nu Skin 180 System Perawatan Wajah sebagai perawatan ANTI AGING terkemuka & terlengkap yang mampu meregenerasi kulit Anda 180 derajat & menciptakan hasil yang nyata dalam waktu singkat. Produk ini merupakan produk kecantikan kulit pertama di dunia yang dihasilkan dengan teknologi nano sejak tahun 1990. . Nu Skin 180 System Perawatan Wajah terbukti secara klinis mengandung bahan aktif 10% vitamin C murni & AHA yg efektif menjadikan wajah kencang, cerah, halus, bersih, sehat & jauh dari penuaan. Cocok digunakan untuk semua jenis kulit sejak usia 30 tahun ke atas. . Manfaat : ✅Memperlambat proses penuaan kulit & tanda-tanda penuaan akibat faktor lingkungan (anti aging). ✅Mendorong produksi kolagen dalam kulit. ✅Menghilangkan kerutan & garis-garis halus serta memperhalus tekstur kulit yang kasar. ✅Mengecilkan pori-pori sehingga kulit tampak lebih mulus & halus. ✅Menghilangkan flek & noda bekas jerawat sehingga kulit lebih cerah berseri. ✅Memberi kelembabap yg diperlukan kulit agar kulit kenyal, kencang & lebih elastis. ✅Meratakan warna kulit. ✅Memperbaiki kerusakan kulit & melindunginya dari sinar matahari. ✅Mengatasi segala masalah kulit kusam, sensitif, kendur, dan kasar. ✅Penggunaan dalam waktu 1 minggu dapat mulai dirasakan hasilnya. Kulit jadi tampak lebih awet muda dengan Nu Skin 180 System Perawatan Wajah. . Fast respon Wa : 0813 3302 2148 . #nuskin #nuskinageloc #nuskinindo #nuskinid #180 #180system #180systemnuskin #perawatankerutan #perawatanaman #perawatanantiaging #perawatanwajah #perawarankulit #180systemmurah #180system #nuskinageloc #nuskinid #nuskinindo #nuskinidonesia #nuskinyogyakarta #jualnuskin #nuskinreadystock #nuskin #promonuskin #roadtournuskin

Share 501 0
3 weeks ago

リクエストで佐野玲於くん風です😊💗 GUESSの時にしてみました✨ 玲於くん風はポーズと表情が難しいです‪‪😣💦‬ #佐野玲於 #玲於 #玲於くん #generations #guess #exiletribe #ldh #ldhファンさんと繋がりたい #なりきり #栄虎

Share 1,267 40
1 month ago

На мой взгляд, идеальная полка в ванной комнате выглядит именно так!☺️ . . Хотите быть в курсе новинок декоративной косметики, модных тенденций и открывать красоту с Mary Kay? Тогда ставьте ❤️, чтобы не потерять меня в ленте 😉 . . Для заказа нажимайте на активную ссылку для диалога в шапке профиля ☝☝☝ пишите в Direct или слово "хочу" в комментариях. Что бы вы ни выбрали, уверены — он оценит ваше внимание.

Share 607 1
7 months ago

Una unidad muy poco conocida por los que no son profesionales del ramo o no tienen conocimiento sobre seguridad es el #SIGC Servicio de Información de la #guardiacivil ,este servicio, siempre callado y poco dado a la publicidad, es responsable principal en la derrota de ETA y en la desactivación y/o detención de otros grupos terroristas. Su principal función es la de captar información por diferentes métodos (que no comentaremos aquí) y por medio de su Oficina de Análisis, filtrarla hasta conseguir separar el grano de la paja, es decir, separar la información que puede aportar pistas y/o pruebas a la resolución de un caso de la que no. ✔️ #policiasdeespaña

Share 994 6
2 months ago

🏖 크리마켓 2+1 덤덤 이벤트! 양띵크루 코스튬 티셔츠 & 악어크루 코스튬 티셔츠 2장을 구매하시면 1장을 더 선물로 드려요! 코스튬 티셔츠와 함께 시원한 여름을 준비해볼까요? ⚠️ 양띵님의 옷은 현재 품절이 되었습니다 ⚠️ 👉🏻1장은 랜덤으로 발송드립니다! 👉🏻링크는 프로필 하단에 있습니다! . . #크리마켓 #덤덤이벤트 #양띵크루 #양띵 #삼식 #서넹 #후추 #눈꽃 #콩콩 #다주 #루태 #악어크루 #악어 #핑맨 #멋사 #너불 #중력 #만득 #수닝 #리타 #코스튬 #여름 #반판 #여름스타그램 #굿즈 #굿즈스타그램 #필수템 #잇템 #이벤트

Share 448 3
8 months ago

آسید نظام مشعشعی ـ مسندنشین خاندان معظم یارسان آتش‌بگی اجاق دار گره‌بان . . جا دارد این سید پیر عزیز تشکر کنیم بابت حمایت وکمک زلزله‌دگان غرب ـ کمکهای خود را به امانتداری ستادهای مردمی آقاسیدنصرالدین حیدری رهبر یارسان تحویل داد تا با تقسیم عادلانه و برنامه‌ریزی دقیق سادات حیدری بین زلزله زدگان پخش شود. حق نگهدار کل یارسان حق نگهدار خاندان آتش بیگی حق نگهدار آسید نظام مشعشعی درود بر همگی #گره_بان #گربان #مشعشعی #آتشبگی #هرسین #کلاردشت #اهل_حق #یارسان #یارستان #زلزله #کرمانشاه

Share 2,485 0
3 months ago

Le regard intemporel d'une jeune daine timide derrière ses frères et soeurs. ________________________________________ Si mes photos vous plaisent, je vous invite à jeter un coup d'oeil sur mon site : joris-anneheim.fr Et sur ma page Facebook : Joris Anneheim Photographie #daim #daine #nature #photography #wildlifephotographer #wildlifephotography #art #photography #photo #photos #pic #pics #picture #pictures #beautiful #instagood #picoftheday #photooftheday #photographieanimaliere #photographie #exposure #composition #focus #capture #moment

Share 343 1
2 months ago

Ас саляму алейкум ва рахматуЛлахи ва баракатух ✨ ВНИМАНИЕ❗📣📣 🛑Наш конкурс СТАРТОВАЛ!! Осталось 6 дней до стопа🚫🚫🚫🚫🚫🚫 @konkurs_kolodec_afrika Мы разыгриваем 80 000 руб. 1⃣место -ИМЕННОЙ КОЛОДЕЦ В АФРИКЕ❗🔆🔆🔆🏝🏝🏝Победитель сможет открыть колодец в честь себя , либо в честь кого либо из родных🌹 и Ин ша Аллаh он получит награду за каждый глоток воды выпитый жаждущим ☑ Как сказал наш Пророк( мир ему и благословение Аллаха): «Лучшее садака - это напоить жаждущего»🦋 Но Это ещё не все❗🌹 2⃣место - 3000 руб🥈♦ 3⃣место - 2000 руб🥉♦ 4⃣место - 1000 руб🏅♦ 5⃣место - 700 руб🏅♦ 📍КРОМЕ ЭТОГО✔ Мы также вам дарим 150 рублей за ЛАЙКИ💕 И 500 руб за КОММЕНТАРИИ 📝📝📝📝📝📝 А наши спонсоры будут радовать вас различными подарками🎉🎁🎁🎁🎁🎁 📌Успейте подписаться на @konkurs_kolodec_afrika и на всех спонсоров в графе ПОДПИСКИ🔖(🔻 их количество некоторое время может меняться) и возможно именно ВЫ станете обладателем любого из призов✅✅ ✳✳✳Присоединяйтесь! Участвуйте 📣📣📣🎁 @konkurs_kolodec_afrika #konkurs_kolodec_afrika

Share 362 58
3 weeks ago

Cuando me hablan del destino cambio de conversación.

Share 6,062 5
3 months ago

Kalian yang sedang mencari thropy atau medali dalam rangka adanya sebuah acara atau kelulusan, di sinilah tempatnya, Serayu Trophy Menyediakan ratusan macam trophy dengan harga paling murah se-Kediri.. . Atau kalau yang cari medali logam kuningan ataupun akrilik, bisa juga medali logamnya diprint warna, lho. Bagus banget dan rapi pastinya. Tentu dengan harga yang murah tanpa mengurangi kualitasnya. . Yuk, langsung datang saja ke Serayu Trophy di Jalan Raya Minggiran No. 146 (Depan Pasar Minggiran). Masih satu lokasi dengan Mebel Serayu. . Untuk konsultasi, bisa tanya ke WA : 0898.394.7117 . #kediri #serayutrophy #jasathropy #infokediri (adv)

Share 505 3
1 month ago

👣🌎❤️ . . Fuchsia magellanica, planta nativa de Chile. Comúnmente conocida como Chilco, muy abundante en el Sur de Chile... ✨

Share 300 14
1 month ago

Y que cada día sea una nueva oportunidad para derrochar energía... #sunsetlover

Share 379 6
1 month ago

. مزایای این روش عبارتند از: 1-آسان، سریع و ساده. 2-نسبتاً بدون درد است. 3-به زمان استراحت زیادی نیاز ندارد. 4-مقرون به صرفه است. 5-نتایج فوری است- شما می‌توانید فوراً نتایج را ببینید. #ژل_بینی #تزریق_ژل_بینی #ژل #تزریق_ژل #بینی #خط_اخم #رفعخطاخم #رفعخطخنده #تزریق_ژل_لب #تزریق_چربی #تزریقژل #رفعچینچروک #تزریقچربی #بوتاکس #حقن_شفة #حقن_فيلر #حقن_جل #حقن_بوتكس #حقن_الدهون #أنف #الجمال #شفة #lips #injection_lips_gel #lips_gel #Nose #Injection #gel_nose #gel #injection_gel

Share 474 11
See More →